Rólam írtátok

Így értékelték az ügyfelek a coaching-üléseket:

Kedves Judit!
Köszönöm a kellemes beszélgetést, nagyon hasznos volt, segítségeddel sikerült megtalálnom a helyes irányt és megtennem a megoldás felé vezető első lépéseket.
Varga Zsófi

Judittal a karrier és család rendezvény keretében volt alkalmam beszélgetni. A beszélgetőpartn er igényeihez igazodó, rugalmas, kreatív, probléma orientált párbeszédet folytattunk, amely segített tisztábban látni a jelenlegi helyzetemet és a jövőbeni lehetséges utakat.
Ezúton is köszönöm Juditnak az értékes segítséget!
Melicher Csilla

Az egy órás ülés alkalmával fontos témáról beszélgettünk, és Judit segítségével jó gondolatok fogalmazódtak meg bennem. Köszönöm a hasznos szakirodalmat, feltétlenül el fogom olvasni.
Kende Judit

Szeretném megköszönni Juditnak a segítségét,kedv ességét,hozzáér tését és azt a figyelmet,amive l körülveszi az embert a beszélgetés során , miközben lépésről lépésre közelebb viszi a megoldáshoz!
Teszi mindezt úgy, hogy nem munkának érezzük, hanem kellemes beszélgetésnek.
További sok sikert!
Jóka Nikolett

Egy kedves ügyfelem a következőt írta a több alkalmas szín- és stílustanácsadást követően:

Judittal könnyű volt megtalálni a közös hangot. Figyeltem a szín-és stílustanácsadói munkásságát egy ideje, aztán mikor személyesen is találkoztunk, eldőlt, hogy én tőle szeretnék tanácsot kérni a stílusomat illetően. Megegyeztünk, hogy először meghatározzuk, melyik színtípusba tartozom, utána pedig bevetjük ezt a tudást a gyakorlatban is, egy közös vásárlás során.
Két ovis gyerkőc anyukájaként most jött el az idő, hogy megint úgy menjek emberek közé, hogy nem sietve bevásárolok, és nem anyukákkal találkozom a játszótéren. Ekkor persze elérkeztünk a nincs egy rongyom részhez, hiszen az elmúlt évek során leginkább „játszóruhákat” vettem, mert arra volt szükség. Persze, vannak emlékeim, hogy milyen is voltam valaha, de az a kép már elég halvány, és talán már nem is egészen passzol hozzám, hiszen én is változtam az évek során. Jókor voltam jó időben, a Judittal töltött idő sok változást hozott.
Első körben meghatároztuk a színeimet – nyár-tél vagyok, míg én az ősz-tél színeit használtam inkább, ami leginkább azt jelenti, hogy túlságosan a sötétek felé orientálódtam, holott az élénk színek valók nekem. :)
A második kört vártam csak igazán, mert egy ideje már megfogadtam, hogy ha még egy egyszínű pólót veszek magamnak, kidobom az egész ruhatáramat. Hiszen mi másból áll egy otthonról dolgozó anyu alapruhatára, mint farmerből és pólóból? Ok, színes pólókból, de akkor is… Szóval a második körre az egyik bevásárlóközpontban kerítettünk sort. Ami miatt igazán élveztem, az az volt, hogy Judit nyitottá tett olyan dolgok felé, amelyeket egyedül szinte biztosan meg sem néztem volna. Könnyen rám hangolódott, szinte érezte, miket kell megmutatnia… A másik nagy pozitívum, hogy nem éreztem, hogy azért mert ő ott van velem, ki kellene lépnem önmagamból, és egyszerűen azt próbálni vagy venni meg, ami neki tetszik, nekem nem. Jó volt, hogy őszintén véleményt alkotott azokról a darabokról, amelyeket felpróbáltam, ám csak azok kerültek a kosárba, amelyekkel én magam is tudtam azonosulni. Na jó, volt olyan is, ami kicsit komfortzóna-feszegető volt, de azóta hordtam már, és jól is éreztem benne magam.
Nagyobb magabiztossággal nyúlok a ruhák felé, mióta Judittal töltöttem néhány remek órát, és több nagyon pozitív visszajelzést is kaptam már az ügyben. Sőt, egy három napos tréningen a harmadik nap reggelén láttak csak nadrágban, mert már a hazaútra készülve öltöztem a vezetéshez :).
Jó szívvel ajánlom Juditot mindazoknak, akik szeretnék megtalálni azt a stílust, amely valóban hozzájuk illik, és amivel egyszerűen csak még jobban érezhetik magukat a bőrükben.
Dr. Skita Erika
www.ertsunkszot.hu 

Dr Sinkó Erika coach kollégám, akinek március 21.-i Énmárka-tréningjén arról beszéltem, hogyan segíthet a szín és a stílus abban, hogy a legjobb formádat mutasd a külvilág felé, a következőt írta együttműködésünkről:

Judit emberszeretete és szakértelme számomra mindig meggyőző és gondolatébresztő. Vidám, nyitott természete bizalmat kelt, rendkívüli segítőkészsége, őszintesége bizalmat épít.
Munkája során - legyen szó coach-, vagy előadó-énjéről - közvetlen, barátságos, mindenki számára érhető és szerethető nyelven beszél. Minden mondat építő, hasznos, inspiráló tanácsot tartogat, melyet alig várunk, hogy a gyakorlatban kipróbáljunk.

Örülök és büszke vagyok emberi és szakmai kapcsolatunkra. Őszintén bízom abban, hogy még több közös munkánk lesz a jövőben.

 Dr. Sinkó Erika
http://eletbelepotrening.hu

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...