Segítségre van szükséged a tavaszi megújuláshoz?

A KreDieSz, azaz a Kreatív Dietetika Szívből csapatával, különösen Kiss-Dalmadi Mariann dietetikussal már évek óta együttműködöm, ő az egyik olyan ember, akihez teljes nyugalommal fordulok tanácsért és szakértői információkért, ha elakadok, vagy olyan kérdést kapok tőletek, ami mélyebb dietetikai ismereteket kíván annál, amelyek nekem vannak.

Mariann és csapata most egy komplett tavaszi életmódprogrammal állt elő. Én már olvastam a programjukat, és nagyon gyorsan úgy döntöttem, hogy beépítem az életembe a rendszerüket. Ami különösen tetszik, hogy nemcsak testi megújulást kínál a program, hanem test-lélek-szellem egységében szemléli az embert, és mindhárom oldalról segíti a megújulást, a felfrissülést. 

Új életmódprogram a megújuláshoz

A másik dolog, amiért szívesen ajánlom a programot: olyan tanácsokkal segít, amelyek a legelfoglaltabb ember napirendjébe is beférnek, nem kell értük extrém módon kilépned a komfortzónádból, vagy extra fegyelemmel sanyargatnod magad. Nagyon közel áll hozzám a szemlélete, az étkezési ajánlásai, de a lélekre ható tanácsai is.

Mit ad neked a Tavaszi Megújulás Életmódprogram?

Az életmódprogram alapja az egészséges táplálkozás is

Mit ne várj tőle?

Mikor nem való neked?

Az életmódprogram segít a megújulásban

 Mit kapsz, ha megvásárolod a Tavaszi megújulás életmód programot?

A Tavaszi Megújulás Életmódprogram szerzői

Mennyibe kerül mindez?

Az Életmódprogram ára 4990 Ft

Szeretnéd megrendelni? Nincs más teendőd, mint hogy írsz egy e-mailt a neveddel, a számlázási címeddel és az e-mail címeddel a zoldsalata@gmail.com címre, és 24 órán belül megkapod a további instrukciókat a fizetéshez. Az e-könyvet szintén e-mailben kapod majd.

Címkék: , ,