Inspiráció: hideg van!

Még egyet beleerősít a tél így február végén, sőt, ma végre rendes hó is esett. És hát, nincs mit szépíteni rajta: hideg van. Vagyis sál-sapka-nagykabát, holdjáró csizma, meleg pulcsi. A legtöbben azt gondolják, hogy ez nem egy túl változatos ruhatár, legyen meleg, és passz, ilyenkor nem flancolunk.
Engem viszont megihletett ez az időjárás. Nem vagyok kimondottan téli ember, sőt, inkább kimondottan nyári vagyok, de most tetszik a hó, a csípős levegő, a kényelmes holdjáró csizma. Hideg van, és mégse morgok miatta - szokatlan helyzet. Épp ezért raktam össze a Polyvore-on pár olyan téli, holdjárós-meleg pulcsis szettet, amit bármikor szívesen felvennék.

Tavaszias

Ha akármennyire is hideg van, de te már a tavaszt várod, akkor öltözz ilyen finom, tavaszias zöldekbe. És legyen jó kedved tőle a hóban is :)

snow boots

snow boots by csjudit featuring disc earrings


Pasztelles

A szürke és a halvány pink nagyon jó kombináció. Színes is, visszafogott is, csajos is, télies is.

Winter pink

Winter pink by csjudit featuring ski jackets


Kabátos

Ha már nagyon felvennéd az ujjatlan pólódat, így nyugodtan megteheted, akármilyen hideg van, nem fogsz fázni.

Boots3

Boots3 by csjudit featuring rose gold watches


Űrhajós

Csillogó-villogó, ezüstös. holografikus űrhajós trend, ha a hó nem vakítana eléggé.

Space Winter

Space Winter by csjudit featuring a grey sweater

Ha úgy gondolod, hogy másnak is hasznára lehet a cikk, megköszönöm, ha megosztod a linket (a cikket viszont légy szíves, ne másold). A Zöldsaláta Facebook-oldalán mindig találsz valami újat, képes illusztrációkért pedig kövess az Instagramon!

Ésszel, szívvel, lélekkel:
Judit

Címkék: , , , ,