2018. február 28., szerda

Inspiráció: hideg van!

Még egyet beleerősít a tél így február végén, sőt, ma végre rendes hó is esett. És hát, nincs mit szépíteni rajta: hideg van. Vagyis sál-sapka-nagykabát, holdjáró csizma, meleg pulcsi. A legtöbben azt gondolják, hogy ez nem egy túl változatos ruhatár, legyen meleg, és passz, ilyenkor nem flancolunk.
Engem viszont megihletett ez az időjárás. Nem vagyok kimondottan téli ember, sőt, inkább kimondottan nyári vagyok, de most tetszik a hó, a csípős levegő, a kényelmes holdjáró csizma. Hideg van, és mégse morgok miatta - szokatlan helyzet. Épp ezért raktam össze a Polyvore-on pár olyan téli, holdjárós-meleg pulcsis szettet, amit bármikor szívesen felvennék.

Tavaszias

Ha akármennyire is hideg van, de te már a tavaszt várod, akkor öltözz ilyen finom, tavaszias zöldekbe. És legyen jó kedved tőle a hóban is :)

snow bootsPasztelles

A szürke és a halvány pink nagyon jó kombináció. Színes is, visszafogott is, csajos is, télies is.

Winter pinkKabátos

Ha már nagyon felvennéd az ujjatlan pólódat, így nyugodtan megteheted, akármilyen hideg van, nem fogsz fázni.

Boots3Űrhajós

Csillogó-villogó, ezüstös. holografikus űrhajós trend, ha a hó nem vakítana eléggé.

Space Winter


Ha úgy gondolod, hogy másnak is hasznára lehet a cikk, megköszönöm, ha megosztod a linket (a cikket viszont légy szíves, ne másold). A Zöldsaláta Facebook-oldalán mindig találsz valami újat, képes illusztrációkért pedig kövess az Instagramon!

Ésszel, szívvel, lélekkel:
Judit

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...