Fürdőszobapolc: jön a hideg, jönnek az őszi kedvencek

Úgy tűnik, vége a hosszúra nyúlt vénasszonyok nyarának, tényleg itt a hideg. Ezzel párhuzamosan viszont jellemzően a fürdőszobapolcomon is váltás van: általában vágyni kezdek az édesebb, nehezebb illatú, sűrűbb állagú kozmetikumokra. Ősszel-télen eléggé ki tud száradni a bőröm, ilyenkor pedig jó, ha van valamilyen gyorsan és alaposan ápoló cucc a tarsolyomban. Szerencsére a kedvenc márkáim ismét remek újdonságokkal és szezonális kiadásokkal álltak elő, így nem volt nehéz összeállítani az őszi kedvencek listáját.

Oszi kedvencek

Oszi kedvencek by csjudit featuring body cleansers


1. LUSH, Lord of Misrule krémtusfürdő: a gyógynövényes illatot a fekete bors aromája egészíti ki, az extra bőrápoló hatásról pedig a búzacsíraolaj gondoskodik.
2.  Barnängen All Over Rescue Body Balm: a svédek valószínűleg tudnak egy-két dolgot a hidegben kiszáradt bőr ápolásáról. Ez a balzsam valódi adú ás, bárhová használható a kéztől akár az arcig. Villámgyorsan beszívódik, és hatékonyan ápol, akár a viszketősre száradt bőrfelületet is képes rendbe hozni. És az illata is nagyon finom!
3. LUSH Golden Pear szappan: a LUSH karácsonyi kollekciójában piacra dobott "aranykörte" a fúszeres sütemények illatát idézi. Az értékes, természetes vajakon és olajokon kívül még körtepüré is van benne!
4. NIVEA Urban Detox mask: a téli szmogos időjárás ellenszere ez a bőrt méregtelenítő maszk, amelyet ráadásul elég egyetlen percig az arcon hagyni.
5. The Body Shop Vanilla Chai testvaj: a finom, tejes chai tea és a vanília illatát idéző téli testvaj, amely egyrészt gazdagon táplál, miközben az illata még az édességvágyat is csökkenti.

Ha úgy gondolod, hogy másnak is hasznára lehet a cikk, megköszönöm, ha megosztod a linket (a cikket viszont légy szíves, ne másold). A Zöldsaláta Facebook-oldalán mindig találsz valami újat, képes illusztrációkért pedig kövess az Instagramon!

Színes napot!
Judit


Címkék: , , ,