Védd ki a hőséget: kerti zuhany a maximumon

Ezt a dögletes meleget mindenképpen valami víz mellett a legjobb elviselni. Őszintén szólva én most nem jeleskedem ebben, mert inkább a koncertekre szavaztam. Az elmúlt három napban abszolváltam egy Theriont, egy Blind Guardiant, egy Saxont, egy Alice Coopert és egy Tankcsapdát, szóval elég komoly a felhozatal. És bár az időjárás egyáltalán nem emberbarát, azért bevallom, hőség ide vagy oda, nem nagyon kívánkoztam máshová az Alice Cooper koncert hatodik sorából :)

Az viszont tény, hogy ha nem vagy ilyen fanatikus, akkor mindenképp menj valamilyen víz közelébe, vagy legalább légkondicionált helyre. Ha olyan mázlista vagy, hogy nem a panelben senyvedsz, és van a közelben egy fa vagy egy napernyő és egy kerti zuhany, akkor tiéd a főnyeremény, máris kész a saját strand. Ha meg egy medencéd is van, akkor már tényleg tiéd a világ, elő egy Aperol Spritz-et, és máris te vagy a Pásztor Anna (ezúton is üdvözlöm őt is, meg Bihari Vikut is :D ).

Most a kerti zuhanyokhoz hoztam pár szuper ötletet - teljesen szubjektív okból, nekem ugyanis szimpatikusabb és frissítőbb egy kellemes hideg zuhany, mint egy hamar felmelegedő és bealgásodó kerti medence. Íme a legdögösebb darabok, amit csak a Pinteresten találtam.

A kőkerítés nemcsak arra jó, hogy ne kelljen megküzdened a kíváncsi és pletykás szomszédsággal, hanem ilyen menő kerti zuhanyt is fel lehet rá szerelni. A törölközőket tartó fapolcért külön is pacsi a tervezőnek.


Ugyanez fából készült panellel előadva. Azt hiszem, a raklap sem szentségtörés.


Ez már kicsit bonyolultabb, luxusabb, és nem is egészen kerti zuhany, de annyira dögös, hogy nem bírtam kihagyni.


Épített frissítő állomás a kertben. Tiszta Bahamák.


A növényekkel befuttatott faltól lesz tuti romantikus a kerti zuhany.És még locsolnod sem kell.


Ez a darab már igényel némi építkezést, de egy nagyobb kertből szerintem megéri feláldozni ennyi területet.


Maradt némi csempe a felújításból? Itt a helye!


Ez meg már az abszolút luxus, szintén nem bírtam kihagyni.Ha úgy gondolod, hogy másnak is hasznára lehet a cikk, megköszönöm, ha megosztod a linket. A Zöldsaláta Facebook-oldalán mindig találsz valami újat, képes illusztrációkért pedig kövess az Instagramon!

Színes napot!
Judit  

Címkék: , , , ,