2017. május 7., vasárnap

Szülinapi valóságshow - legújabbak

Bár a blogom minden bejegyzésében benne vagyok én is, mégsem elsősorban énblog a Zöldsali - az viszont már hagyomány, hogy a szülinapomon valóságshowt játszom, és egy kicsit magamról cikkezek. Úgyhogy most jöjjenek akkor a legújabb kedvencek, nemkedvencek és társaik.

A legújabb kedvenc zene: nem új, de nekem tavaly durrant be nagyon. Van olyan, hogy hallgatsz-hallgatsz valamit, és egyszer csak megérted. Ez egy olyan pillanat volt. (Nightwish: Shudder before the beautiful)


A legújabb kedvenc magyar zene: Elsőre: öcsém, eredj, ááá, ezmilyenmár. Másodszorra: a Lukács már megint beletalált ("mondd, miért baj az, ha ember maradsz?"). (Tankcsapda: Alföldi gyerek)


A legújabb kedvenc sport: gumiszalagos edzés. Eddig nem voltam benne jó, de most újabb és újabb rétegeit fedezem fel.

A legújabb kedvenc kaja: hummusz répával mártogatva. Lassan annyi répát fogyasztok, mint egy átlagos nyúl. Meg a tavalyi, tökmagolajos országtorta, az nagyon ott van (tudom, perverzió, de nekem még a színe is tetszik).


Répával mártogatva az igazi
A legújabb jópasi: Aidan Turner (de most komolyan, hogy lehet valaki ennnnnyire cuki?). De azért Richard Armitage is dobogós, Thorin-hajjal meg pláne. (Nem kéne ennyi fantasyt nézni?) :D


 
A legújabb kedvenc ékszer: természetesen Kócos, kicsit addikt lettem az utóbbi évben :)

A legújabb kedvenc szín: napsárga. Eddig nem nagyon hordtam, de most rákattantam.

És végül a legújabb és nem legújabb "nemértem"-ek (szigorúan egyéniek, ettől ti még nyugodtan érthetitek őket):
- Mitől jó pasi Brad Pitt? (Ezt mondjuk már régóta nem értem.)
- Miért kell ünnepelni a narancsbőrt? Semmi bajom vele, ha épp van, a strandra is simán jön velem, elvégre hozzám tartozik. Nem attól függ a lelkivilágom, hogy sikerül-e eltüntetni, de azért mégis inkább futócipőt és narancsbőr elleni kencét veszek neki, mint puszilufikitüntit.
- Mire motivál Ashley Graham? (Engem speciel arra, hogy gyorsan húzzak el edzeni, a túl harsány nyomulás meg általában inkább riaszt, mint lelkesít. Félreértés ne essék: Queen Latifah-t meg Liv Tylert nagyon bírom, pedig ők sem feltétlenül az anorex kategória.)
- Mitől vicces Celeste Barber? (az idétlenséget nem kell folyton bizonygatni, az van és kész :) )
- Mitől jó film az Éhezők viadala? (Végigszenvedtem, a második részhez még nem bírtam hozzákezdeni. Pedig a színészek jók, a hangulata ott van, és mégsem áll össze.)
- Hogyan lehet ébren maradni bármelyik tetszőleges Adele-szám végéig? (Mozgalmasabbhoz vagyok szokva, na :D )
- Miért Ryan Gosling, és miért nem Dean O'Gorman? Szerintem totál ikertornyok. Csak Ryan nem játszott a Hobbitban, ez azért elég komoly hátrány, lássuk be :)

 
Színes napot!
Judit

A Zöldsaláta Facebook-oldalán mindig találsz valami újat, képes illusztrációkért pedig kövess az Instagramon!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...