2017. április 17., hétfő

Inspiráció: virágos szettek Húsvétra (és Húsvét utánra)

A tavasz és a virágminta szinte elválaszthatatlan egymástól - idén pedig még a szokásosnál is több virág, levél, inda, és egyéb botanikai minta fog tekergőzni a ruháinkon. Szóval ha azt szeretnéd, hogy a cuccaid kivirágozzanak, akkor most elemedben lehetsz! Hoztam is néhány Polyvore-os virágos összeállítást.

Az elsőnél a virágok mellett a ragyogó sárga, tavaszi színre építettem, és persze a nyuszis kiegészítőkre - ezeket persze nem csak Húsvétkor lehet hordani, mint ahogyan nyulat sem Húsvétra veszünk, hanem 10 évre. Nyúlmánoknak viszont kötelező darabok.

Spring set


 
A második szett igazi cukirózsaszín, locsolóváró öltözet, de szintén nem csak az ünnepre korlátozódik. Ha nagyon nőcis pillanataidat éled, bármikor elő lehet szedni. mert néha kell az a rózsaszín, sőt, van olyan, hogy még a szivárványszínű csillámpónikban is hiszünk.

A laza, hippis stílus még mindig a kedvencem, így került be a válogatásba ez a mandalamintás-nagyvirágos tunika leggingsszel, és fényes tornacipővel.


Floral set


A szárú, virágos nadrág és a piros felső párosítása egyszerre nőies és vagány, szelíd és erős. Egy biztos, észrevétlen nem maradsz benne.


Floral set 2


A trópusok és a természetes színek kedvelőinek a zöld verziót ajánlanám, pálmafákkal és nagy levelet formázó papuccsal.


Botanical set


Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is. A Zöldsaláta Facebook-közössége is vár, sőt a Bloglovinon is megtalálod a Zöldsalit, a fényképes illusztrációkért pedig kövesd az instagram.com/csjudit_lifetints/ oldalt.

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...