2016. március 20., vasárnap

Segítség, a LUSH-t ellepték a nyulak!

Azt már ezen a blogon is alaposan körbejártam, hogy miért nem ildomos Húsvétra nyulat vásárolni. Ha viszont a csokinyúl sem pálya, akkor érdemes megismerkedni a LUSH illatos nyulaival. Garantáltan nem hizlalnak, viszont az is garantált, hogy jó kedved lesz tőlük. Én legalábbis nagyon vigyorogtam, amikor a Bouncy Bunny fürdőzselé beugrált az életünkbe. Először a sima, LUSH-szabvány dobozban rejtőzött, de amikor kiborítottam, akkor konkrétan kigörgött belőle egy illatos nyuszi, hogy aztán ott rezegjen a kezemen. Szerintem nagyon cool narancsiolaj-illatot árasztó, rezgős nyuszival zuhanyozni. :)

Fotó. lush.hu

Bouncy Bunny nemcsak magában, hanem ajándékcsomag formájában is megvásárolható, a nyulas kendőben egy Bouncy Bunny tusfürdőzselé, egy Spring Bunny fürdőbomba, egy szivárványos szappan és egy mini Bright Side habfürdő rejtőzik. A kendőcsomagolás pedig természetesen újrahasznosítható.

Fotó. lush.hu


A Funky Bunny csomag a Bouncy Bunny partiállat változata, szerintem kicsit betépett a húsvéti kölnitől :) A Bouncy Bunny tusfördőzselén háromféle színű FUN gyurmaszappan van benne.

Fotó. lush.hu


A tavalyi kedvencet, Hoppity Poppity-t sajnos idén nélkülöznünk kell, pedig hihetetlen cuki. De azért egy kendőn beköszönt, úgyhogy ha eredeti és újrahasznosítható csomagolást keresel a húsvéti nyusziajándéknak, akkor meg is találtad.

Fotó. lush.hu

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...