HetiWellness #4

Május van, amit szeretek, spárgaszezon van, amit megszerettem, és eperszezon is van, szóval királyság :) Lássuk a közelmúlt wellnesskedéseit:

Kép innen
- Spárga: sokáig nem szimpatizáltam vele, de egyszer megkóstoltam, és azóta minden évben rákattanok. Ilyen egyszerű finomat gyártani belőle. Ma a maradék teljes kiőrlésű palacsinta tésztájába mártogattam be, úgy sütöttem meg, az eredmény hasonlóan finom.

- Eper, eper, eper. Még mindig, és remélem, hogy egy darabig még nem fogyunk ki belőle. Ha igen, jöhet a cseresznye.

- Mandulatej. Teljesen rákattantam, valami eszméletlen finom. Magában is, gyümölcsökkel összeturmixolva pedig különösen.

- Sonata Arctica-koncert. Nekem egy koncert mindig a totál lelki feltöltődés, a Sonata Arctica pedig mindig megbízhatóan király. Bónuszmókus: a Trick or Treat, mint előzenekar, Alessandro Contit szeretjük :)

- Ráérős kádfürdőzés Lush-habokban. Akármilyen fáradt vagyok, ez mindig kirángat belőle.

- Joy-napok.Shoppingoltam nyulas pólót (igen, megint, bár nem kuponos bótban), gyerekruhát, biokrémet, biokorrektort, alaposan bespájzoltam a Müllerben, és kávérzam egy nagyot a McCaféban. Ja, és még újságelőfizetés is került a kosárba, annak ellenére, hogy eddig mindig az ad hoc újságvásárlás híve voltam. Szóval mondhatjuk, hogy eredményes volt a hétvége :)

Címkék: , , ,