2014. április 7., hétfő

HetiWellness #3

Régen volt már HetiWellness rovat, de szerencsére nem azért, mert nem történt épp elég dolog ezen a fronton, csak egyszerűen összejöttek a tennivalók, így a szokottnál valamivel kevesebb időm jutott a blogra. Íme, mi minden közérzetjavítót tettem az elmúlt hetekben:

Kép innen
- Marcipános fekete tea. A múltkori zöldteás korszak után most erre kaptam rá, úgy látszik, a tavaszi fáradtság intenzívebb ébresztő italt igényel. Pici mézzel igazán jó.
- Még mindig a facsart narancslé - napi több litert is meg tudnék inni belőle, ilyenkor látszik, hogy a dobozos 100 százalékosnak mennyire köze nincs az eredetihez.
- Eper: még kicsit vízízű és kemény, de benne van az ígéret, hogy hamarosan jönnek a finomabb, zamatosbb "kollégák".
- Paradicsom mozzarellával: igazi nyári kaja, majd ha 30 fok lesz, akkor ebédelni is ezt fogom, most még csak tízóraira vagy uzsonnára tolom nagyobb mennyiségben.
- Retek, újhagyma: ha nem félnék hagymaszagúan elindulni itthonról, akkor minden szelet kenyér mellé menne pár szem/szál. Mivel csak a hagymát szeretem, a hagymaszagúságot nem, így a retek némileg előnyben van az újhagymával szemben.
- Egyre több napsütés, egyre több szabadban töltött idő. Az is feltölt energiával, ha csak ülök a homokozó szélén :)
- Eljött a mintás és feliratos pólók szezonja. Amellett, hogy a boltok tele vannak jobbnál jobbakkal (ami nagy szó, mert rendkívül sznob vagyok arra, mit írok ki magamra), a saját készletemben is van pár extrém darab (kedvencem a "Rendes lányok ritkán írnak történelmet" feliratú cucc, de a dr. House fejével díszítettet is szeretem). És a hétvégén Glamour-napok, ne feledjétek!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...