Színre színt!

Nálam akkor indul az őszi körömlakkszínek szezonja, amikor az idő is ősziesre fordul. Két héttel ezelőtt még pólóban mászkáltunk, ennélfogva semmilyen indokát nem láttam, hogy őszies tónusú lakkot kenjek a körmömre - talán nem tévedek nagyot, ha azt mondom, ezzel nem vagyok egyedül :)
Mostantól viszont immáron tényleg ősz van, sőt, lassan tél lesz, úgyhogy a nyári színek egy kicsit hátrébb szorulnak a polcon, és jönnek az őszies cuccok. Ennek viszont azért lehet örülni, mert alapból szeretem a sötétebb körömtónusokat, és a pár éve még meghökkentőnek számító színeket. Ja, meg a nude árnyalatokat is, főként mert legalább olyan elegánsak, mint a francia manikűr, csak sokkal könnyebb őket felkenni, mint szép francia véget rajzolni a körmömre.
És most akkor jöjjenek a főszereplők, azaz a SZÍNEK.

Nude árnyalatok
A teljesen semleges, "bőrszínű" körmök karrierje még valamikor tavaly indult (azt mondják, Katalin hercegnő hozta divatba), és azóta is töretlen a nude árnyalatok népszerűsége. Egyáltalán nem csodálkozom rajta, hiszen elegáns, a farmerhez éppolyan jó, mint az üzletasszonyos kosztümhöz, de akár a homokozó szélén ülve is tökéletesen beválik. Szóval nude-ra fel, már csak azért is, mert egyre több cég jelentkezik külön nude palettával. (Alant az essence Nude Glam családja látható, 499 Ft. )Piros és bordó
Mindig, mindenkor, nőies, sőt, nőcis, feltűnő, dögös. Tuti, hogy van olyan alkalom, amikor csakis ez kell, és semmi más. (OPI, 1980 Ft)

Lila
Minden ősszel bejön valamilyen formában, ruhán, táskán, körmön, szemhéjpúderben, én meg minden ősszel örülök neki. Nagy kedvenc. (Maybelline, 799 Ft)

Zöld
A másik szín, aminek nem tudok ellenállni. A mostani, kicsit türkizbe hajló, sötét árnyalatok különösen a kedvenceim. (MAC, 3600 Ft)

Kék
Az ősz abszolút favoritja, a türkiztől a petrolig, a királykéktől az iskolás sötétkékig minden megy, ami kék. Ruhában, szemhéjpúderben, és természetesen körömlakkban is. (essence, 499 Ft)

Barna és arany
Ősszel valahogy tényleg barna-korszak van. A levelek színe tenné, vagy az egyre korábbi sötétedés? Fogalmam sincs, de az aranyos, barnás, narancsos árnyalatok (sütőtök rulz) ilyenkor mindig előbújnak valahogy a fiókokból. (ArtDeco, 2650 Ft, essence, 499 Ft, Catrice, 799 Ft) Szürke
Amióta Michelle Obama egy kampányrendezvényen lilás-szürkés körömlakkot villantott, azóta nincs megállás, mindenki ilyet hord. Szerintem helyesen. (OPI, 1980 Ft)És a plusz egy: csillogás
A Catrice új, novemberi limitált kiadását Bollywood csillogása ihlette. Nem véletlen, hogy a spectaculART kollekció része az aranszínű, csillogó Gold Leaf körömlakk is (799 Ft). Mondtam már, hogy egyszer szeretnék eljutni Indiába? ;)

És még plusz egy: ombre
Az ombre körömdíszítés még mindig menő. Nekem nagyon bejön - egyszerű megcsinálni, mégis extra.

Source: abutterflyinmyhair.blogspot.com via Emily on PinterestCímkék: , ,