2010. november 2., kedd

Még egy kis arany és bársony...

Egyszer volt, hol nem volt, élt egyszer, úgy a 17-18. század fordulója táján egy szépséges, művelt és elegáns hercegnő, Anne Marie Orsini, akit Neroli hercegnőjeként is emlegettek. Ez a szépasszony nagyon szerette a keserű narancs virágának illatát. Olyannyira, hogy nemcsak a fürdőjét, de még a kesztyűjét is narancsvirág-olajjal illatosította, amit azóta is nerolinak neveznek.

A L'Occitane új smink- és illatcsaládja, a Fleur Chérie Neroli hercegnője előtt tiszteleg. A Fleur Chérie illat fejjegyében a neroli a fekete ribizli levelével, a bergamot-tal, a mentával, valamint a naranccsal és a mandarinnal egyesül. A szívjegyben a narancsvirág- és a narancsvirágvíz-esszencia a vaníliát és a pézsmát egészíti ki, míg az alapjegyben meleg, fás és pézsmás, érzéki akkordokat találunk (10.550 Ft). Finom, romantikus, csodásan mediterrán az összhatás.
Az Eau de Toilette mellé, kísérőként tusológélt, testápolót, szappant, kézkrémet és ajakbalzsamot választhatunk, de apró fémtégelyben, krémparfümként is magunknál tarthatjuk.

A sminktermékeket a hercegnő ruhatárának anyagai és színei ihlették: bársony és selyem, bordó és arany, szürkés-lilás és kék árnyalatok (ha esetleg még mindig nem lenne elég az őszi pompából). Aranyló púdergyöngyök (8690 Ft), arcpír és szemhéjpúderek (4350 Ft), négy krémes szemceruza (2290 Ft), valamint ötféle színű krémes rúzs  és szájfény (4350 Ft) alkotják a kollekciót, plusz egy kis extra luxus: egy zsebórára emlékeztető apró szelence, benne két szájfénnyel (8690 Ft), hogy pár pillanatra mi is hercegnőknek érezhessük magunkat.

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...