2009. december 21., hétfő

Last minute ajándéktipp: LUSH

Kétféle ember van: akit visszariaszt a LUSH üzleteiből áradó illatfelhő, és akit kifejezetten vonz. Én az utóbbi csoportba tartozom, imádom a kozmetikumaikat. Bár nem teljesen bio cuccokról van szó (néhol egy pici paraben meg nátrium-laureth-szulfát azért befigyel az összetevők listájában), százszor jobbak, mint a legtöbb "kommersz" szépítőszer: jórészt teljesen természetes anyagokból állnak, isteni az illatuk, a habfürdőikből  méteres hab lesz a víz tetején, a pezsgőfürdő pezseg, a krém pedig finom és tényleg megszépíti a bőrt. Ráadásul jópofák, ötletesek, és megfizethetőek - szóval olyan kellemesen luxusérzetűek. Ja,  és nem tesztelnek állatokon (sőt, kiállnak az állatok és a környezet védelme mellett), ami még szimpatikusabbá teszi őket.

Gondolkodtam, melyik kedvencemet is említsem a sokból.
A  cseresznyevirágzást idéző Sakurát? Vagy a finoman citrusos Lemslipet? Esetleg a karácsonyi Lush Pud-ot? Az az igazság, hogy egészen kevés olyan cuccuk van, ami nem tetszik (vagy talán nincs is...).

Szóval inkább mindenkinek az ízlésére bíznám a dolgot (tessék elmenni, és megszaglászni), csak annyit tennék hozzá, hogy a last minute tanácstalan ajándékozóknak még ajándékcsomagokat is összeállítottak durván 2000-től 17000 forintig. Szóval ha van olyan nő a családodban, akinek még mindig nem találtad ki az ajándékát, akkor irány a LUSH bolt! Innen garantálom, hogy magadat is meg fogod lepni valami finomsággal!


0 megjegyzés :

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...