2009. szeptember 8., kedd

Programajánló a hét második felére

Bár még csak kedd van, az optimizmus (hiszen vészesen közeleg a hétvége, nem?), valamint az egészséges hedonizmus jegyében merüljünk el a hét második felének programjaiban. Merthogy szeptember második hétvégéjén senkinek sem kell otthon ülni, az tuti.


Design-megszállottaknak: Stylewalker Night és WAMP
Szeptember 10.-én, csütörtökön 19 és 24 óra között az V. kerület divat- és formatervezői, iparművészei várják a látogatókat meghosszabbított nyitvatartással, érdekes programokkal, bulival, afterpartyval a Ferenciek teréről induló ingyenes Deluxe és Kult design-túrákkal, és persze engedményekkel. A túrákat az Uniquebudapest szervezi, a programról pedig itt találhattok bővebb infót.
Vasárnap pedig szüreti WAMP az Erzsébet téren.Édességfüggőknek: A csokoládé lelke kiállítás
Éljen a hedonizmus: szeptember 11. és 13. között a Millenáris Fogadóban alámerülhetünk a csokoládé nyújtotta érzéki örömökbe. Na, nem kell semmi rosszra gondolni, csak egy kiállításról van szó, ahol azonban minden a csokoládéról szól: a történetéről, a készítéséről, az élvezetéről... Szerintem ez az élmény igazán megér 1000 forintot (ennyi a felnőtt belépő ára, a gyerekek 500 forintért mehetnek be). Pénteken 11 és 18 óra között, szombaton és vasárnap 10 és 18 óra között csokizhatunk. (További információ)

Borivóknak: Budapesti Bor- és Pezsgőfesztivál, Borkiállítás
Szeptember 9. és 13. között a budai vár teraszain kóstolgathatjuk a hazai borászok színe-javának kínálatát, valamint a díszvendégként meghívott spanyol Freixenet-csoport kiváló borait. A nemes nedűket egyszerű és ínyenc ételek mellé kortyolgathatjuk, és a zene és tánc sem fog hiányozni a mulatozáshoz. Szerdán és csütörtökön 14 és 23 óra között, pénteken 12 és 23 óra között, szombaton és vasárnap pedig 10 és 23 óra között várják a vendégeket. A belépő egy napra 2300 forint, 5 napra 6300 forint. (További információ)


Rockereknek: Fehérvári Zenei Napok
A nyár utolsó szabadtéri zenei fesztiválján szeptember 10. és 12. között 6 színpadon zajlanak az események, olyan fellépőkkel, mint a Tankcsapda, a Republic, vagy az UDO (Nagyszínpad), vagy a Vad Fruttik, Péterfy Bori, Kowalsky meg a Vega (Media Markt Színpad), esetleg a Moby Dick vagy a Pokolgép (HammerWorld) színpad. A belépő napijeggyel 3400 forint (a helyszínen 3500 forint), bérlet a három napra 8800 ft (a helyszínen 9000 forint). (További információ)

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...